ANLÄGGNINGSARBETEN

Söker du efter ett företag som erbjuder mark- och anläggningsarbeten? Vi på Liljegrens Entreprenad har lång praktisk erfarenhet av olika mark –och anläggningsarbeten. Vi utför allt från enklare arbeten till större och omfattande entreprenader anpassat efter dina önskemål. Vi vänder oss till såväl bygg- och entreprenadföretag som till kommuner, landsting och privatpersoner runt om. Behöver du hjälp med kvalitativa och prisvärda anläggningsarbeten till ditt kommande projekt? Då har du kommit helt rätt.

DÄRFÖR SKA DU VÄLJA LILJEGRENS ENTREPRENAD

Vi är det flexibla och moderna företaget som utför prisvärda kvalitetsarbeten inom mark- och anläggningsarbeten. Vår vision är att kunden alltid ska känna sig trygg när de anlitar oss. Vi jobbar aktivt med företag och privatpersoner i områden. Vårt mål är inte bara att gör ett väl genomför arbete utan vi jobbar mot att minska miljöbelastningen genom att förbättra utsläpp till luft, mark, vatten, materialval, avfallshantering och transporter. Vi har även egen grustäckt och bemannad serviceverkstad vilket gör att vi kan säkra materialleveranser.

VI ERBJUDER ALLA TYPER AV ANLÄGGNINGSARBETEN

Hos oss får du inte bara hjälp med en del av arbetet utan vi jobbar alltid med helheten runt ett projekt. Vi hjälper dig med allt från vatten och avlopp till husgrunder och plattsättning. Oavsett om det är ett enklare anläggningsarbete eller ett större och mer omfattande projekt så hjälper vi dig.

ANPASSADE HELHETSLÖSNINGAR FÖR DIG

Vi är noga med att alltid sätta kunden i centrum och tack vare vår erfarenhet och kunniga personal kan vi utföra prisvärda kvalitetsarbeten. Vi utför mark- och anläggningsarbeten anpassade efter dina förutsättningar och önskemål. Vi är måna om att ha en nära kommunikation med dig som kund för att komma fram till bästa möjliga lösning av anläggningsarbeten för just ditt projekt. Vi har alla förutsättningar att skapa en unik helhetslösning för att ditt projekt ska bli så bra som möjligt.

KONTAKTA OSS FÖR EN KOSTNADSFRI OFFERT.