ENSKILT AVLOPP

Behöver du anlägga eller gräva ett nytt enskilt avlopp till ditt hus? Vi på Liljegrens Entreprenad erbjuder totallösningar för er fastighet. När du väljer oss som leverantör väljer du även många problemfria år framöver.

SÄKERT AVLOPP AV HÖGSTA KVALITÉ

Vi erbjuder enskilt avlopp av hög kvalité och som uppfyller alla krav. Det är olika krav som avser hur bra avloppssystemet renar och hur mycket utsläpp som bildas. Är du osäker om ditt nuvarande avloppssystem uppfyller alla krav? Vi kommer gärna hem till dig för ett kostnadsfritt hembesök och se över ditt befintliga avloppssystem. Ett enskilt avlopp som inte är godkänt enligt lagen måste åtgärdas omgående. Våra produkter uppfyller kraven för er anläggning. 

SKRÄDDARSYTT AVLOPPSSYSTEM

Liljegrens Entreprenad skräddarsyr ett avlopp efter hur dina förutsättningar och hur din tomt är utformad. Vi tillämpar den teknik som är anpassad för din fastighet vilket gör det säkert och hållbart.

ANSÖK OM ETT TILLSTÅND

Om du ska investera i ett nytt enskilt avlopp eller placera om ditt befintliga behöver du ansöka om tillstånd. Det kan du ansöka om hos din kommun och vi kan erbjuda dig tjänsten. När avloppsanläggningen är klar så skickar vi in en entreprenörsrapport till din kommun. Därför är det viktigt att anlita en erfaren leverantör av enskilt avlopp för att allt ska bli rätt och riktigt från början.

KONTAKTA OSS FÖR PERSONLIG RÅDGIVNING.