ENSKILT AVLOPP

Behöver du anlägga eller gräva ett nytt enskilt avlopp till ditt hus i Karlshamn? Vi på Liljegrens Entreprenad erbjuder totallösningar för ett säkert och tryggt avloppsystem på din tomt. Vi hjälper dig hela vägen från att du har tillstånd till färdig avloppsanläggning. När du väljer oss som leverantör väljer du även många problemfria år framöver.

SÄKERT AVLOPP AV HÖGSTA KVALITÉ

Vi erbjuder enskilt avlopp av hög kvalité och som uppfyller alla krav. Det är olika krav som avser hur bra avloppssystemet renar och hur mycket utsläpp som bildas. Är du osäker om ditt nuvarande avloppssystem uppfyller alla krav? Vi kommer gärna hem till dig för ett kostnadsfritt hembesök och se över ditt befintliga avloppssystem. Ett enskilt avlopp som inte är godkänt enligt lagen måste åtgärdas omgående.  När du väljer oss som leverantör väljer du även många problemfria år framöver. Våra produkter slitstarka för att kunna hålla i längden.

SKRÄDDARSYTT AVLOPPSSYSTEM

Liljegrens Entreprenad skräddarsyr ett avlopp efter hur dina förutsättningar och hur din tomt är utformad. Miljö- och hälsokontoret i din kommun bestämmer vilken teknik som är acceptabelt i området där du bor. Vi tillämpar den teknik som är anpassad för din tomt vilket gör det säkert och hållbart.

ANSÖK OM ETT TILLSTÅND

Om du ska investera i ett nytt enskilt avlopp eller placera om ditt befintliga behöver du ansöka om tillstånd. Det kan du ansöka om hos din kommun och vi kan hjälpa dig under resans gång. När avloppsanläggningen är klar måste du även ansöka om ett tillstånd för att ett enskilt avlopp ska vara godkänt. Kan du inte påvisa att avloppssystemet inte har den funktion och säkerhet som krävts när du ansökte om tillståndet kan du behöva bygga om allt. Därför är det viktigt att anlita en erfaren leverantör av enskilt avlopp för att allt ska bli rätt och riktigt från början.

KONTAKTA OSS FÖR PERSONLIG RÅDGIVNING.