STENSÄTTNING

Vill du skapa mer liv i din utemiljö med stensättning? Stensättning är en bra lösning för att skapa mer liv och samtidigt få en mer stilren känsla på din tomt. Har du funderat på att stenlägga en del av din tomt? Vi hjälper dig gärna med inspiration och rådgivning för att din stensättning ska bli så bra som möjligt.

ATT VÄLJA RÄTT MATERIAL

Det finns en uppsjö av olika material och produkter att välja mellan inför stensättning. Det är viktigt att ta reda på materialets kvalité och hållbarhet för att det ska vara en investering som håller sig i längden. Dessutom avgör valet av material och produkt totalkostnaden för arbetet då vi har olika tekniker för stensättning beroende på ditt val av sten. Vi hjälper gärna till med rådgivning och inspiration till valet av material.

UNDERARBETETS BETYDELSE

Förarbetet till stensättningen är avgörande för att slutresultatet ska bli bra. Därför är det viktigt med ordentlig planering redan från start. Vi har en komplett maskinpark för att kunna möta alla typer av situationer och även eventuella problem under resans gång. Med egen grustäckt kan vi dessutom säkra materielleveranserna till underarbetet för ditt projekt.

STENSÄTTNING EFTER DINA ÖNSKEMÅL

Våra erfarna stenläggare hjälper dig med stensättning efter just dina önskemål. Vi hjälper både privatpersoner och företag med enklare uppdrag till totalentreprenad där vi genomför hela anläggningsprocessen. Vi stensätter med stor noggrannhet för ett hållbart resultat. Vårt mål är att du som kund ska känna dig trygg när du vänder dig till oss.

KONTAKTA OSS FÖR EN KOSTNADSFRI OFFERT.